DIABETES: wat is dat precies? - Site Diabetes Saltar al contenido
Site Diabetes

DIABETES: wat is dat precies?

julio 8, 2018

Meer video clip’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

Mensen met diabetes kind 2 kunnen voor een groot deel van hun ziekteverschijnselen afkomen door hun leefstijl te veranderen. Dat blijkt uit de eerste uitkomsten van het programma Keer Diabetes 2 Om: na 12 maanden is 87 procent van de deelnemers geheel of gedeeltelijk van de ziekte af, 38 procent gebruikt zelfs helemaal geen medicijnen meer.

In deze video clip leggen we aan je uit wat diabetes precies is en wat het verschil is tussen type 1 en type 2. → https://nos.nl/l/2221333

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/ NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportings vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEE ËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de remarks! Of mail ons: social@nos.nl

En we vinden het leuk als je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl
Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: https://www.facebook.com/nos/

Site Diabetes

Like most websites site diabetes uses cookies. In order to deliver a personalized, responsive service and to improve the site, we remember and store information about how you use it. This is done using simple text files called cookies which sit on your computer.